Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Håndholdt laserrustfjernelses- og rengøringsmaskine: et vigtigt værktøj til moderne rengøring

2024-06-11

Med udviklingen af ​​industrien er problemer som overfladerust og olieforurening uundgåelige i produktionen. Traditionelle rengøringsmetoder, såsom sandblæsning og demonteringsrengøring, har ikke kun lav effektivitet, men forårsager også sekundær forurening til det rensede materiale. I stedet for at bruge besværlige og ineffektive rengøringsmetoder, er brugen af ​​en håndholdt laser-rustfjerningsrensemaskine ikke kun hurtig og effektiv, men har heller ingen sekundær forurening til den rengjorte genstand, hvilket gør den til et væsentligt værktøj til moderne industriel rengøring.

Den håndholdte laser-rustfjernelsesrengøringsmaskine anvender laserrenseteknologi, og dens arbejdsprincip er at bruge en laserstråle til at fordampe og løsne snavs- og oxidlaget på overfladen af ​​objektet og derved opnå formålet med rengøring. Ved at bestråle med en højenergilaserstråle fordampes snavs- og oxidlaget på objektets overflade til en gasform, som hurtigt sublimeres og udledes, hvorved olie, pletter og rustlag på overfladen helt fjernes. af objektet.

Sammenlignet med traditionelle rengøringsmetoder er fordelene ved håndholdte laserrustfjernelsesmaskiner hovedsageligt manifesteret i følgende aspekter:

Hurtig rengøringshastighed: Den håndholdte laserafrustningsrensemaskine anvender laserrenseteknologi, som har høj rengøringseffektivitet og hastighed og kan i høj grad forkorte rengøringstiden.

God renseeffekt: Den håndholdte laser-rustfjerningsrensemaskine bruger en højenergi-laserstråle til rengøring, som har en betydelig renseeffekt og perfekt kan fjerne enhver form for snavs, oliepletter, oxidlag mv.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept