Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Forskellen og anvendelsen af ​​lasermarkeringsmaskine og pneumatisk markeringsmaskine

2024-06-03

Princippet for lasermarkeringsmaskinen er at bestråle produktets overflade med en laserstråle med meget høj energitæthed under styring af computeren, som øjeblikkeligt smelter eller fordamper produktets overflade og derved efterlader de konkave spor, vi har brug for på produktets overflade.

Princippet for den pneumatiske markeringsmaskine er at indtaste det indhold, vi ønsker at udskrive i computeren, computeren konverterer det til et digitalt signal til controlleren, under påvirkning af trykluft udfører markeringsnålen højfrekvent mikro-påvirkningsbevægelse støde på produktets overflade, så produktets overflade har konkave spor.

Påføringsfladen på lasermarkeringsmaskinen er relativt bred, og den pneumatiske markeringsmaskine bruges mest til metaller, og nogle få bruges til ikke-metaller (skal være ikke-metaller med relativt høj hårdhed). Og ud fra udskrivningsgraden er det pneumatiske ikke så smukt som lasermarkeringen, men det pneumatiske tryk er relativt dybt, hvis du skal printe meget dybt på metallet, vil du generelt vælge det pneumatiske (såsom: rammenummer, osv.), og kravene er smukke, eller de produkter, der kræver relativt høj præcision, vil generelt være laser. Fiberlasermarkeringsmaskine er meget god, men prisen er også relativt høj, så det generelle produkt med halvleder er godt, bred anvendelse, prisen kan også acceptere, at lampepumpens forbrugsstoffer er for store, dybest set for at eliminere ikke-metalliske produkter vælg CO2 lasermarkeringsmaskine.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept