Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Sådan kontrolleres kvaliteten af ​​lasersvejsemaskine

2024-04-30

Tjek kvaliteten af ​​svejsemaskinen. Generelt er der to metoder: visuel inspektion og destruktiv inspektion. Som navnet antyder, er visuel inspektion for personalet til at afgøre, om svejsemaskineproduktet er kvalificeret baseret på deres rige arbejdserfaring. Det er dog ikke tilstrækkeligt at drage konklusioner baseret på denne inspektion. Dette kræver destruktiv inspektion, det vil sige at rive svejsemaskinens grundmateriale fra hinanden. Gennemgå verifikation. Derudover kan en træktester også bruges til at teste trækstyrken.

For det andet skal du udføre årsagsanalyse baseret på fænomenet. Generelt, hvis der er dårlig bearbejdning af svejsemaskinen, kan der være et problem med materialet. Det er nødvendigt at udskifte materialet efter at have kontrolleret materialekvaliteten eller ændre bølgeformindstillingsprocesbetingelserne for lasersvejsemaskinen for at løse problemet; hvis svejsemaskiner vises kontinuerligt på den samme del af svejsemaskineproduktet, Hvis det er defekt, er det sandsynligt, at der er et problem med arbejdsbord og armaturer; hvis der lejlighedsvis er svejsegennemføringer og svage svejsninger, kan du tjekke svejsemaskinens energistabilitet eller om der er problemer med arbejdsbord og inventar.

For det tredje styrke kvalitetssikringsstyringen af ​​svejsemaskiner. Under svejseprocessen skal for det første trykket i svejsemaskinen testes hyppigt med en tryktester for at holde trykket konstant. Samtidig skal svejsemaskinehovedets funktionstilstand kontrolleres ofte; for det andet skal overvågningen af ​​strømmen styrkes. Undgå problemer såsom udsving i strømforsyningsspændingen, reduktion i strømudgang på grund af overophedning forårsaget af overbelastning af svejsemaskinen, reduktion i strøm på grund af dårlig kontakt med emnet, dårlig ydeevne af svejsemaskinen osv.; For det tredje skal ændringer i emnetykkelse, belægningstykkelse, metalsammensætning osv. overvejes for at undgå forekomsten af ​​defekte svejsemaskineprodukter.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept